Wie verdient de titel Duurzame Schoolleider van 2024?

19 augustus 2024

Coöperatie Leren voor Morgen en Dyade organiseren in 2024 voor het eerst de Duurzame Schoolleider Verkiezing. Ken jij een schoolleider die volgens jou de titel Duurzame Schoolleider van 2024 verdient? Nomineer hem of haar dan voor 15 oktober aanstaande.

Voor deze verkiezing wordt gezocht naar díe schoolleider, (locatie)directeur of teamleider in het po, vo of mbo die positieve impact maakt. Die op een vernieuwende manier de school en het onderwijs verduurzaamt en met bevlogenheid collega’s en leerlingen inspireert. Die visie heeft en medewerkers binnen de school meeneemt in de transitie naar duurzaam onderwijs. Tijdens de verkiezing krijgen deze koplopers een podium en wordt hun verhaal gedeeld.

De initiatiefnemers willen met deze verkiezing zo duurzame schoolleiders in het zonnetje zetten en anderen inspireren om zich met dezelfde energie in te zetten voor duurzame ontwikkeling in het onderwijs. 

Nomineren

Herken jij jouw schoolleider, collega of jezelf in het hierboven geschetste beeld? Nomineer diegene dan uiterlijk 14 oktober 2024 via de website Duurzameschoolleider.nl

Prijsuitreiking en inspiratieavond

Op woensdag 13 november 2024 wordt de winnaar bekendgemaakt. Dit gebeurt tijdens een feestelijke avond met inspirerende sprekers, een onderwijsmarkt, netwerkborrel en muziek bij het Dyade Onderwijs Experience Center in Utrecht. Ook goede voorbeelden van de genomineerden worden op deze avond in de schijnwerpers gezet.